create relevance

Prosjekter

Transformer ideer til vellykkede produkter.

Vi har levert utviklingsprosjekter til et hundretall selskaper og ikke minst en rekke vellykkede gründere som har brakt digitale produkter inn i tusenvis av hjerter. For oss handler det ikke bare om teknologien, men evnen til å bringe gode løsninger til verden.

Innocode har siden 2011 vært en digital innovasjonspartner for prisbelønte startups som Ticketco og en stadig økende gruppe av medierelaterte selskaper som ønsker å utvikle attraktive digitale produkter for å bygge brukerlojalitet, relevans og nye inntektsstrømmer.

I tillegg til å gi faglige råd på digital strategi og forretningsutvikling, er vår ambisjon å være en partner som også blir med å ta ansvar for å implementere rådene vi gir. Vi designer og koder tjenester og utvikler, også i egen regi, en stadig økende portefølje av digitale produkter.

Vi er et sammensatt team med forretningsutviklere, designere, teknologer og prosjektledere fordelt på kontorer i Oslo/Asker, Bergen, Lviv og Kiev. Vi er ikke opptatt av teknologi i seg selv, men av de muligheter digitale løsninger kan gi for å skape gode og verdifulle brukeropplevelser og ikke minst nye inntektsstrømmer.

Vår fremste grunnverdi er at vi bryr oss, om kundene våre, men ikke minst om brukerne kundene er ute etter å nå. Vi er ikke fornøyd med å bare lage det kunden ber om – vi vil lage det brukerne til syvende og sist vil ha – fordi vi mener det også er det som tjener kunden best.

Referanser

KlimaOslo
Nettside
Lederne
Nettside
Admincontrol
Nettside
DNB-Konsernet
Årsrapport
Trondheim 2030
Nettside
Argentum
Nettside
A Bygg
Nettside
Tone Damli
Blogg
Medialounge
Nettside / CRM
Radio
Nettside
Skeidar
Nettbutikk
Renas
Nettside
Bakken Motor
Nettkatalog
Villa Get
Nettside
Oslo Literary Agency
Nettside
Qicraft
Nettside
Brod og Korn
Nettside
MUSCS
Nettside
Redink
Nettside
Kontakt oss

Bjørn Tiller

Daglig Leder og Partner

+47 411 23 956

Anna Kramar

Produksjonsleder og Rådgiver

+47 954 02 039

Jon Ragnar Steg

Produksjonsleder og Rådgiver

+47 932 66 166
Noen av våre mediekunder